Hoe koop je veilig in Frankrijk?

Alle begin is ... makkelijk. Zoek naar aanbod, vraag informatie, verzamel, vergelijk, selecteer. Loop gewoon binnen bij een makelaar, met een wensenlijstje. Maar wees voorzichtig met wat je mailt. Zeg niets toe, doe niet zomaar een bod en vooral: teken niets!

 

Wil je meer weten? Ik zal mijn eigen inzichten en ervaringen in dit blog met je delen. Volg het! Abonneer je gratis op mijn waardevolle tips. Stel me je vraag. Het zal je helpen bij een veilige aankoop van een huis of bedrijf(je) in Frankrijk, want daar weet ik alles van.

 

Hoe ik die kennis heb vergaard? Ach, ieder zijn vak. Ik werk nu 25 jaar als adviseur en expert in Frankrijk dus heb wel de nodige ervaring opgedaan. Die expertise deel ik met je. Je krijgt hier antwoorden op belangrijke vragen. Ik geef je oplossingen voor allerlei problemen. Vind je het antwoord op jouw vraag niet? Laat het me weten, ik reageer razendsnel.

 

Heb je een leuk pand gevonden? Lees mijn ervaringen. Kijk ook even op www.interfrance.nl/advies. Mail me gerust als je ergens tegenaan loopt, als je iets niet begrijpt, en vooral... als je twijfelt.

 

Als je helemaal zeker wilt zijn van je zaak kun je me altijd nog inhuren. Ik regel dan alles en je wordt probleemloos eigenaar op de best mogelijke condities. Daar betaal je me natuurlijk voor maar eigenlijk kost het je niets: ik verdien mezelf altijd terug. Dankbaar werk heb ik hè?

 

Ga je iets kopen in Frankrijk? Maak gebruik van mijn kennis, lees en deel mijn berichten, stuur me commentaar. Vraag me advies!

 

Arno Voogd

Expert Immobilier | Erkend taxateur SNPI

Lid van het Collège des Experts Évaluateurs

Dir Inter-France SARL 

 

* Er wordt hard gewerkt aan dit blog. Wil je aandacht voor een onderwerp? Laat het hier weten   .

 


GRATIS WAARDEVOLLE TIPS?

Vul hiernaast je emailadres in >>>
Reactie schrijven

Commentaren: 4
 • #1

  Kitty Kilian (zaterdag, 10 februari 2018 13:10)

  ;-)

 • #2

  Ron en Astrid (zondag, 01 april 2018 09:17)

  De contacten die wij hebben met Arno en zijn adviezen zijn top.
  Met recht een Expert met hoofdletters.
  Mvg

 • #3

  Arno Voogd (zondag, 01 april 2018 18:15)

  Bedankt voor jullie bericht, Ron en Astrid

  ARNO

 • #4

  Nerd-ICT (dinsdag, 03 april 2018 12:32)

  Top makelaar!!